Bijeenkomsten

 

Voor de bijeenkomsten in 2020 zijn de volgende data gepland:

zaterdag 25 januari

zaterdag 21 maart

zaterdag 27 juni

zaterdag 12 september (excursie)

 

Workshop "Declinatie meten van een muur"

Bij wijze van proef willen we zaterdag 28 september een ochtendprogramma toevoegen, waarin we aan de slag gaan met een praktisch project. Als eerste willen we bespreken en oefenen hoe je de declinatie van een muur opmeet.

De workshop duurt van 10.30-12.30 uur. Deelnemers wordt verzocht zelf een lunchpakket mee te nemen. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Om deze workshop goed te kunnen voorbereiden, vragen we u ons uiterlijk 22 september te laten weten of u van plan bent met het ochtendprogramma mee te doen, met een mailtje aan:

secretaris@zonnewijzerkring.nl

 

Programma bijeenkomsten

Het middagprogramma van de ledenbijeenkomst begint om 13.30 uur.

Een spreker brengt een afgerond verhaal over een interessant onderwerp.

Daarna volgt de 'open tafel'. Hierin kunnen alle aanwezigen iets vertellen over hun recente resultaten, hun huidige project, of hun plannen. Of ze laten een leuk object zien, vertellen over iets boeiends dat ze gelezen hebben, of leggen een vraag of probleem op tafel. Tot slot is er een kort huishoudelijke gedeelte, met bestuursmededelingen en rondvraag.

Wilt u een keer vrijblijvend een bijeenkomst meemaken, dan bent u van harte welkom.

Graag tevoren even een berichtje aan secretaris@zonnewijzerkring.nl.

 

Locatie

In 2020 vinden de bijeenkomsten plaats in:
Dorpshuis Tricht, Prins Johan Frisoplaats 1, 4196 AC Tricht.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Mocht u per trein komen, het dichtstbijzijnde NS-station is Geldermalsen. Te voet is de afstand naar de locatie in Tricht 900 meter.

Route: verlaat het station aan de zijde van Geldermalsen. Sla linksaf tussen de fietsenstallingen door het voet/fietspad naar Tricht in. Over de Linge gekomen slaat u rechtsaf (Lingedijk) en direct weer linksaf (Kerkstraat). Voorbij de kerk slaat u de eerste straat rechts in, dat is de Prins Johan Frisoplaats. Het Dorpshuis is direct aan de rechterkant.